GYERMEKHÉT AZ ARANY JÁNOS ISKOLÁBAN

Október 7-én kezdetét vette az egy héten át tartó gyermekhét. Iskolánk tanulói a tanórák mellett számos sport és kulturális programon, rendezvényen vehettek részt a hét folyamán.
A hétfői napon a tanulók látogatást tettek a magyarkanizsai Gyógyfürdőbe, kedd délelőtt pedig Oromra és Oromhegyesre látogatott a Mécsvirág együttes. Tóthfaluban ezen a napon a métázásé volt a főszerep. Szerdán került sor Oromon az Együtt az iskola elnevezésű rendezvényre, amely a mozgás, az egészség- és a környezetvédelem jegyében zajlott, és amelyen az intézmény minden diákja együtt sportolt, kézműveskedett, valamint ökológiai témájú előadáson vett részt. A rendezvényre meghívást kapott testvériskolánk, a szabadkai Szent Száva iskola néhány tanulója is. Csütörtökön a tini-diszkó szerepelt programként, melynek az oromhegyesi Garden volt a helyszíne, és ahova a helybeli diákok vendégül látták oromi és tóthfalusi társaikat.
Mivel ez a hét sporthét is volt egyben, minden napra jutott egy kis testmozgás: közös torna, séta, tánc, labdajátékok, kerékpározás, futás. Kísérő programokban sem volt hiány: palacsintázás, szabadtéri sütés-főzés, ugyanakkor Bernáth László méhész előadását is meghallgathatták a tanulók, illetve néhány diák kipróbálhatta magát kistanítói szerepkörben is.

Képek