AZ ELSŐ OSZTÁLYBA TÖRTÉNŐ BEIRATKOZÁS – IDŐPONT FOGLALÁSÁVAL KAPCSOLATBAN

Kedves Szülők / törvényes képviselők!

Értesítjük Önöket, hogy az oromhegyesi Arany János Általános Iskola első osztályaiba történő beiratkozás 2020. június 3-án veszi kezdetét az iskola épületében.   A szülőnek időpontot kell foglalnia az első osztályba való beiratkozáshoz, valamint a felméréshez, amit a következők alapján tudnak kiválasztani,:

2020. június 3.-án Oromhegyesen 8 órától 13 óráig,
2020. június 4.-én Oromhegyesen 11 órától 16 óráig,
2020. június 5.-én Oromhegyesen 9 órától 12 óráig,
2020. június 8.-án Oromon 9 órától 16 óráig, és
2020. június 9-én Tóthfaluban 10 órától 15 óráig.

A Minisztérium létrehozott egy internetes felületet, melyen keresztül online tudnak időpontot foglalni a gyermeküket az első osztályba íratni szándékozó szülők, ami 2020. május 28.-tól lesz elérhető.

Ennek a menete a következő:

Felmennek a következő weboldalra:   https://euprava.gov.rs/usluge/5867
A szülőnek regisztrálnia kell magát az eUprava elnevezésű weboldalon a jobb felső sarokban a Moja uprava fülecskére kattintva, ahol írja, hogy registracija.( Ezt akkor kell tenni, ha még nem regisztráltak.) Aki már regisztrált akkor a prijava gombra kell kattintaniuk.
Ha ez megtörtént akkor tudnak tovább kattintani a bal oldalon található zöld ikonra, melynek neve:

Pokreni uslugu.
Harmadik lépésben ki kell választaniuk iskolánkat a listáról (Osnovna škola „Aranj Janoš”, Trešnjevac)
Utána a Zakazivanje termina – ra kattintanak és kiválasztják a fentiek szerint az Önöknek megfelelő időpontot és kitöltik az ott levő oldalt. ( Ha már foglalt, akkor a szabad időpontok közül kell választaniuk.)

Amennyiben a szülőnek nem sikerül internetes úton időpontot foglalnia, akkor kérem önöket jelezzék ezt a következő telefonra 2020. május 28.-tól:

063406232

A telefonálás alkalmával legyen Önöknél a személyi igazolványuk, illetve gyermekük személyi száma (JMBG), hogy be tudják diktálni a szükséges adatokat!

Tisztelettel,             Az iskola vezetősége