Gyermekhéten történt

Október első hete idén is a gyermekhét jegyében zajlott az Arany János iskolában. A hét minden napján érdekes programok várták a tanulókat.

Hétfőn az oromi diákok állatokat bemutató fotókiállítást tekinthettek meg az iskola előcsarnokában, az oromhegyesiek a tanítás befejeztével sportoltak, a tóthfalusi alsósok pedig állatfigurákat rajzoltak az aszfaltra. Délután a magyarkanizsai gyógyfürdőben fürödhettek a tanulók.

Képek

Kedden  az oromi tanulók ügyességi, míg az oromhegyesi diákok zenés játékokon vettek részt, illetve a nagyobbak kipróbálhatták a métázást. A tóthfalusi felsősökre sportnap várt, az alsósok pedig kocsikáztak a falu körül.

Képek

Szerdán Oromon természetfilmet néztek a diákok, Oromhegyesen az iskolaudvarban kisállat- bemutató volt, majd sport, Tóthfaluban pedig frizurabemutató és kincskeresés. Ezen a napon került sor minden elsős felvételére a Gyermekszövetségbe.

Képek

Csütörtökön került sor Oromon az Öko-nap elnevezésű rendezvényre, amely a mozgás, az egészség- és a környezetvédelem jegyében zajlott, és amelyen az intézmény minden diákja együtt sportolt, kézműveskedett, valamint ökológiai – egészségvédelmi témájú előadáson vett részt.

Képek

Pénteken mindhárom épületben a sütésé, főzésé volt a főszerep, a tóthfalusi alsósok kerékpároztak is egyet. Délután került sor a tini-diszkóra, melynek az oromhegyesi Garden volt a helyszíne.

Képek

Köszönjük minden kedves szülő, előadó és támogató önzetlen segítségét! Külön köszönet az oromhegyesi 5.osztályosok szüleinek, akik részt vállaltak a kisállat-bemutatón, a Varázsfalatok civil szervezetnek, az oromi helyi közösségnek, valamit Bilicki Nándornak, hogy biztosította számunkra a Garden diszkót, kerthelyiséget!