Napsugaras Ősz – Orom, 2017.10.29.

A Vöröskereszt Helyi Szervezete minden évben megszervezi falunkban a Napsugaras Ősz elnevezésű rendezvényt, amellyel az idős embereket köszöntjük. 

Ebben az évben október 29-én, vasárnap 15 órakor kezdődött ez a rendezvény, a Kultúrotthon nagytermében. Az óvodások, valamint az alsós és a felsős tanulók vettek részt a műsorban: kórussal, magyar és szerb nyelvű verses összeállítással, nagyszülőkről szóló fogalmazásokkal, klarinétjátékkal, népdalcsokorral,zenés-táncos összeállítással, zongorajátékkal,és cowboytánccal léptek fel.

A felkészítő tanárok: Majlát Hermina magyartanárnő,  Gulyás Ágnes zenetanárnő, Mujagić Daniel szerbtanár, Tatić Slavica szerbtanárnő, Tukacs Piroska,  Kádár Judit, Nógrádi Anikó, Rózsa Csekity Antoanetta, és Molnár Piroska tanítónők voltak. Kukli Ščekić Tijana tanárnő,valamint Kádár Judit és Molnár Piroska pedig a terem díszítésében jeleskedett. Nagy Gizella és Kakas Daniella tanárnők a szereplő tanulók felügyeletében vették ki részüket. Dobó Zoltán és Kovács Gábor segítettek a kellékek előkészítésében.

A műsor 16 óra 10 percig tartott. A végén Lékó Piroska, a Vöröskereszt Helyi Szervezetének elnöke pár kedves szóval és 1-1 virágcsokorral köszöntötte a jelen lévő legidősebb férfit, nőt és házaspárt.

Képek