Napsugaras Ősz – Orom, 2015.

A Vöröskereszt Helyi Szervezete minden évben megszervezi falunkban a Napsugaras Ősz elnevezésű rendezvényt, amellyel az idős embereket köszöntjük.

Ebben az évben október 18-án, vasárnap 15 órakor kezdődött a Kultúrotthon nagytermében. Az óvodások, valamint az alsós és a felsős tanulók vettek részt a műsorban: kórussal és furulyazenekarral, vicces jelenettel, magyar és szerb nyelvű verses összeállítással, nagyszülőkről szóló fogalmazásokkal, fuvolajátékkal, népdalcsokorral, vicces tánccal és modern tánccal léptek fel.

A felkészítő tanárok: Majlát Hermina magyartanárnő, Gulyás Ágnes zenetanárnő, Priboj Potrebić Vesna szerbtanárnő, Tukacs Piroska, Kádár Judit, Nógrádi Anikó és Molnár Piroska tanítónők voltak. Fejős Edina tanárnő, Kádár Judit és Molnár Piroska pedig a terem díszítésében jeleskedett. Fejős Edina, Varjú Léna és Erdélyi Henrietta tanárnők a szereplő tanulók felügyelete terén vették ki részüket. Dobó Zoltán és Kovács Gábor segítettek a kellékek előkészítésében.

A műsor 16 óra 15 percig tartott. A végén Lékó Piroska, a Vöröskereszt Helyi Szervezetének elnöke pár kedves szóval és egy-egy virágcsokorral köszöntötte a jelen lévő legidősebb férfit, nőt és házaspárt.

 

Szervezők: Majlát Hermina és Molnár Piroska