Oromhegyesi maszkabál, 2014.02.14.

Oromhegyesi maszkabál

2014. február 14-én tartottuk meg az oromhegyesi iskolaépületben a hagyományos jelmezbálat, melyen részt vettek iskolánk alsós diákjai, valamint az 5. osztály képviselte a felsősöket.

       A rendezvény vidám versekkel és énekkel kezdődött. Magát a mulatságot a tanító nénik nyitották meg vidám bálnyitó táncukkal, amit a jelmezek felvonulása követett. Jobbnál jobb, ötletesebbnél ötletesebb maskarák jelentek meg a kifutón. A felvonulást a tánc követte, ahol népszerű zeneszámokra lejtettek a diákok. A bál csúcspontja a fánk „megjelenése” volt, amit lelkes nagymamák készítettek számunkra, név szerint Utasi Zsófi néni, Remete Erzsi néni, Váradi Ica néni és iskolánk szakácsnője Almási Tünde.

       Az idei évben is színvonalas, új ötletekkel tarkított jelmezeket mutattak be a tanulók. A közönség soraiba rejtőzött zsűri el volt ragadtatva a látottakkal. Végső döntésük az lett, hogy minden jelmezbe öltözött gyermeket megjutalmaztak egy kis cukorka csomaggal.

       A szervezők köszönetet mondanak mindenkinek, aki részt vett és elősegítette a sikeres megvalósítást.

1. osztály

Könyvjutalom: Bajusz Péter

Dicséret: Vajda Blanka, Fodor Heléna, Beszédes Evelin

2. osztály

Dicséret: Pekla Kitti, Sarnyai Kitti, Takács Réka, Buza Réka, Toldi Ákos

3. osztály

Könyvjutalom: Erdélyi Szonya, Paksánszki Mártin

4. osztály

Könyvjutalom: Erdélyi Violetta

Dicséret: Nagy Teodóra, Mészáros Lehel, Pósa Adrián, Pekla Izabella, Beszédes Szilárd, Balázs Márta, Erdélyi Nikoletta, Zsámboki Richárd